2021. augusztus 30., hétfő

VALERIE STEVENS éjkék valódi bőr, klasszikus fazonú táska - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

VALERIE STEVENS éjkék valódi bőr, klasszikus fazonú táska
Jó minőségű, puha,   jótartású valódib bőrből készült, igényes kidolgozású táska. Éjkék.... szinte fekete. Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha egy táskának több rekesze, kisebb-nagyobb "rejtekhelye" van; szeretik, ha a táskájukban mindennek megvan a helye, nem borul össze semmi, red van. Klasszikus, amolyan "mindig mindenhez jó" fazon.
Sokat használták, de még mindig nagyon mutatós darab. A használat nyomait a jobban igénybe vett részeken lehet látni: a sarkoknál kicsit lemattolódott a bőr (de nem kopott), az éleken ugyanez látszik; az általános használatból eredően több, alig észrevehető karc található a táskán.
Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas. Jól pakolható. Egyterű belsejében egy nagyobb cipzáros zseb is helyet kapott. Kívül, a lehajtható nyelv alatt egy nagyobb nyitott zseb kapott helyet. A táska hátoldalán egy jókora cipzáros zseb, s egy  lecipzározható fedelű nagy méretű rekesz található. Ebben egy nagy, s egy kisebb nyitott zseb, öt kártyatartó, s egy névjegytartó zseb kapott helyet.
A fülhosszúsága lehetővé teszi, hogy keresztben átvetve magunkon, test-táskaként is használhatjuk. A bélése éjfekete selyemfényű textil VALERIE STEVENS feliratokkal. A táska cipzárral záródik.
Szélessége:        25 cm.
Magassága:        18 cm.
Mélysége:             9 cm.
Fülhosszúság:   120 cm (ez szabályozható; kicsinyíthető).


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-31 10:27 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése