2021. augusztus 29., vasárnap

Baba ágynemű garnitúra szett-6 részes-ajándék lepedőkkel-újszerű állapotban - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó a képeken látható 6 részes kisfiú baba ágynemű garnitúra szett ajándék lepedőkkel. Pár hónapot használtuk. Állapotuk újszerű, teljesen hibátlan minden része. Szakadás és foltmentes. Az ajándék lepedőn van apró gombostűnyi javítás (lentebb bővebben). 60*120 illetve 70*140-es kiságyhoz jó. Mi (a fotókon látható) 70*140-es kiságyhoz használtuk. Dohányfüst és állatszőrmentes lakásból. Frissen mosott állapotban bababarát mosószerrel és öblítővel.
Színe: Világoskék és vajas alapon macis mintákkal.
Anyaga: 100% pamut
A kiságy és baldahintartó rúd nem eladó, csak a 6 db-os ágynemű szett ajándék lepedőkkel.
A szett tartalma:
-         paplan
-         párna
-         fejvédő
-         zsebes tartó
-         baldachin
-         kismamapárna+2 db huzattal+használati útmutató
-         ajándék gumis lepedők (2 db)
Babapárna 30 *40 cm
Vajas alapon macis mintákkal. Két réteg 100% pamut közé van varrva a bélésanyag (puha vlies), ami hasonló, mint a kabátok vatelin bélése. Ősszel, tavasszal és télen is tökéletes komfortérzetet biztosít a babának. A babapárna vékony vlies réteggel bélelt (bébiknek nem is szabad vastag párnát adni), inkább csak egy nyál és bukás fogó szerepet tölt be, hogy ne kelljen minden bukás alkalmával újra húzni az ágyneműt. Mosást követően hamar szárad.
Babapaplan 70*85 cm kb. 1-1, 5 évig használható
Vajas alapon macis mintákkal. Két réteg 100% pamut közé van varrva a bélésanyag (puha vlies), ami hasonló, mint a kabátok vatelin bélése. Ősszel, tavasszal és télen is tökéletes komfortérzetet biztosít a babának. A kispaplan kb. 1, 5 cm vastag. Mosást követően hamar szárad.
Fejvédő kb. 195-200 (hossza)*33 (magassága fodorral együtt a közepénél) cm
Világoskék és vajas alapon macis mintákkal. Szerepe, hogy a baba éjszakai ágybeli vándorlása közben megvédje a kis fejét a rácshoz való koppanástól. Két réteg 100% pamut közé van varrva a bélésanyag (puha vlies), ami hasonló, mint a kabátok vatelin bélése. A fejvédő kb. 1, 5 cm vastag. Mosást követően hamar szárad.
Zsebes tartó kb. 56*43 cm
Világoskék és vajas alapon macis mintákkal. Két réteg 100% pamut közé van varrva a bélésanyag (puha vlies), ami hasonló, mint a kabátok vatelin bélése. Nagyon hasznos tud lenni, ha nincs a kiságy közelében szekrény, mert sok fontos és gyorsan elővehető dolog pakolható bele, ami kellhet egy pici körül. Ha van szekrény, akkor sem elvetendő, mert nagyon jól passzol a szetthez és egy kis plusz pakolóhely sosem árt. 4 db zseb van rajta. Mosást követően hamar szárad.
Baldachin kb. 137 (hossza)*196-198 (szélessége) cm
Világoskék és vajas alapon macis mintákkal és átlátszó muszlinnal. Átlátszó muszlinnal van kombinálva a 100% pamut szövet. Tetejét masni is díszíti. Az átlátszó muszlin azért jó, mert babád nincs sötétben, illetve ha te is látni akarod a picit oldalról, nem kell húzogatni a baldachint. Mosást követően hamar szárad.
Kismamapárna 2 db huzattal kb. 130 (hossza)*38 (közepénél a magassága) cm
Vajas alapon macis mintákkal 100% pamutból készült. A kismamapárnával visszakapod a kényelmes és fájdalom mentes alvás örömét a terhességed második felében, és a baba születése után az etetésben lesz nagy segítségedre (hasfájós baba, szoptatás, cumisüvegből való etetés, kicsit ülni tudó baba kitámasztása stb. ). Polisztirol gyönggyel van töltve, mely kiváló hőszigetelő tulajdonságáról ismert, így a baba saját testmelegét visszasugározza. 2 db cipzáras huzat van hozzá. Mosást követően hamar szárad. A használati útmutatóban van sok hasznos tanács a kihasználhatóságáról.
Lepedő, 2 db gumis 70*140 cm
Világos drapp színű. 100 % pamutból készült. Gumis rögzítésű. 2 db, így mindig van tiszta a szekrényben, ha sürgősen átkellene húzni. Mérete 70*140, így a kisebb méretű (60*120) ágyra is használható. Mosást követően hamar szárad. Az egyik lepedő széle felé volt egy gombostűfejnyi lyuk, ami javítva lett. Próbáltam fotózni, de nem látszik a képeken, mert olyan pici.
 
Az általam árult termékeket próbálom jól átnézni, de mivel használtak esetleg előfordulhatnak apróbb hibák, amiket én nem vettem észre. Természetesen, ha látok hibát jelzem és fotózom is. Kérlek, ennek tudatában vásárolj.
Máshol is hirdetem.
Kérdésre szívesen válaszolok.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2021-08-29 21:50 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése