2019. november 24., vasárnap

Xiaomi Mi 9 DualSIM LTE okostelefon - 128GB - 6GB RAM - Levendula - Globál verzió - Jelenlegi ára: 127 189 Ft

A Qualcomm? Snapdragon ? történetének legnagyobb frissítése
Az okostelefonok története során a Snapdragon? meghatározó szereplő a beszállítól között. A Snapdragon? 855 egy újabb előrelépést jelent a teljesítményben. A 7nm-es technológiával készült processzor a legerősebb mobil processzor, a Xiaomi pedig büszke rá, hogy elsőként kapta meg ezt a SoC-t az Mi 9 számára a világpiacon elérhető okostelefon modellek között, ami elérhető.
Két Turbo technológiával a kétszeres gyorsulás érdekében
A rendszer optimalizálása gyorsabb teljesítményt tesz lehetővé. Az MI Turbo mélyreható optimalizálása garantálja, hogy a telefon évek múltán sem lassul be, tartja az ideális értékeket, a Game Turbo még nagyobb sebességet biztosít a rendkívüli játékélményekhez.
A világ legnagyobb felbontású okostelefon képérzékelője
Mit jelent, ha okostelefonunk kamerája 4-szer több pixelt használ, mint a tipikus 12MP-es okostelefonok ?  Leginkább belenagyításnál jön ki a különbség, sokkal részletgazdagabb képet kapunk. A fél hüvelykes érzékelő és a 4 az 1-ben 1, 6 ? m-es nagy pixeleknek köszönhetően élénk színű,  és világos fotók készíthetőek. Az Mi 9 kamerája részletesebb képet készít, mint a 4K televízió képe.
Teljesen új tripla AI kamera - Több, mint egy átlagos objektív
Az Mi 9 csodálatos képeinek titka ?  Három különböző látószögű lencse: széles látószögű, teleobjektív és ultra-széles látószögű. Az Mi 9 rendelkezik egy az átlagnál szélesebb látószögű lencsével, amelyet úgy alakítottak ki, hogy minimális torzítás mellett már-már panoráma-szerű képeket készíthessünk. Továbbá támogatja a közeli fotózást is, ami 4 cm-es közelpontot jelent. A kreativitásodnak Te magad szabhatsz határt, az Mi 9 társad minden extrém fotózásban.
Minőségi éjszakai és hold üzemmódok
A fél hüvelykes érzékelővel és a 4 az 1-ben 1, 6 ? m-es nagy pixelekkel az Mi 9 a Xiaomi éjszakai üzemmódját magasabb szintre emeli. Ezután a Hold módban ránagyíthatsz a hold krátereire a képeken.
20MP-es Beautify szelfi kamera AI Portré móddal
A 20MP-es nagyfelbontású érzékelő intelligensen egyesíti a pixeleket egyetlen 1, 8 ? m-es pixelbe, így világosabb fotókat készíthetünk. A továbbfejlesztett Beautify algoritmus, és az AI portré mód a háttér elmosásával álomszép arcképeket eredményez.
Légiesen ívelt kialakítás
A Xiaomi első ívelt üvegtestű telefonja. Az ívelt hátsó kialakítás karcsú megjelenést kölcsönöz a telefonnak, kényelmes fogást biztosít, hiszen tökéletesen illeszkedik a tenyérbe.
6, 39"-es Samsung AMOLED teljes kijelző vízcsepp notch-al
A teljes képernyős megjelenítés fejlesztése töretlen, ennek eredményeképpen az Mi 9 olyan élményt biztosít, amely tökéletes használhatóságot, és kiváló vizuális élményt biztosít: kijelzőbe épített ujjlenyomat-érzékelő, miniatürizált szelfi kamera, és az ultrahangos közelségérzékelő. Mindezt sokkal vékonyabb kávával sikerült megvalósítani. A kijelző alján 40%-kal szűkebb , csupán 3, 6 mm-es.
Corning? Gorilla? Glass 6
A Mi 9 szépségét nem csak különleges színei,  de tartóssága is fokozza. A Corning? Gorilla? Glass 6 megbízható védelmet nyújt a képernyőn, és a hátlapon. A hátlapi kamera burkolata zafírüvegből készül, amely tartós védelmet biztosít, miközben javítja a képélességet.
Praktikus és kényelmes
Az optikai in-screen ujjlenyomat-érzékelő használatával az ujjlenyomatod nagy pontosságú, dinamikus fókuszálással szkenneljük, biztosítva, hogy a szkennert ne érje erős fény,  vagy száraz kezek.
Független AI gomb
Egyszer nyomd meg a Google Asszisztens aktiválásához. A gomb testre szabható - könnyebb hozzáférést biztosít a kamerához, bekapcsolhatjuk az Olvasó módot, a zseblámpát, csak nyomd meg kétszer.


Jelenlegi ára: 127 189 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése