2019. november 4., hétfő

Kela Italia 9 személyes kotyogós kávéfőző (ÚJ) - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció tárgya egy Kela Italia 9 személyes kotyogós kávéfőző (ÚJ)
Az ITALIA kávéfőző megteremti a tökéletes eszpresszót az otthona kényelmében anélkül, hogy professzionális eszközre kellene költenie. A német teáskanna gyártő Kela kiváló minőségű alumíniummal dolgozik és így minden típusú tűzhelyre és főzőlapra alkalmas termékeket gyárt kivéve indukcióslapra. Kompakt méretének köszönhetően minden konyhában praktikus, mutatós darab. Minden reggel nagy szolgálatot tesz munkába vagy iskolába menet! A kávéfőző nagyon egyszerű, csak töltse ki az aljába a vizet, tegye az minőségi őrölt kávét a tartóba, zárja rá a tetejét, és tegye a főzőlapra vagy tűzhelyre. Néhány percen belül el is készül a kávé.
Főbb jellemzői a Kela ITALIA kávéfőzőnek
    Kiváló minőségű alumíniumból készült
    minden típusú tűzhelyre és főzőlapra kivéve indukciós lapra
    9 csésze kitűnő kávéra elegendő egyszerre
    Könnyen használható
Magassága: 20 cm
Termékeimet csak GLS futárszolgálattal küldöm. 1200 Ft/csomag.   A csomagba rakható termékek darabszáma függ a súlyuktól és a méretüktől. Maximum 4 terméket fogunk tudni egy csomagba tenni.
Minden termékemet külön fotózom, sorszámozom. Amennyiben rendelkezem hozzá leírással, kiegészítőkkel vagy tartozékokkal, azokat is a termék mellé fotózom. A termékeknél mindig a saját képeimet vedd figyelembe, a katalóguskép csak illusztráció.
A Saját oldalamon részletesen leírtam a vásárlási feltételeket. A vásárló a licitjével automatikusan elfogadja az ott leírtakat.
Az első sikeres licittől számított 2 hétig tudok várni. Egyben kérném az utalást a legvégén. Jó licitálást!
Bolti ára kb. 6. 900 Ft


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-11 13:30 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése