2022. február 7., hétfő

Ipcress ügyirat DVD (ÚJ, bontatlan) - Jelenlegi ára: 790 Ft

Magyar kiadású, eredeti, új, bontatlan DVD.
Magyar hang és magyar felirat
Leírás:
Az angol titkosszolgálat emberei lehetetlen helyzetbe kerültek, amikor egyik legjobb ügynöküket meggyilkolták. Az ügy, amin dolgozott, szupertitkos volt, atomfizikusok legújabb kutatási eredményeit és életét kellett volna megvédeni a külső ellenségtől, de nem sikerült. Ekkor állították előtérbe főnökei a nyegle és rámenős Palmert, akinek egyáltalán nem voltak tapasztalatai ezen a fronton, viszont kiváló szimata volt és irigylésre méltóan használta az elméjét.
Vásárlási feltételek:
KAPCSOLATFELVÉTEL:  Kérem leendő vásárlóimat, hogy a vásárlást követően maximum 4 napon belül jelentkezzenek, ha lehet e-mailben (de általában telefonon is elérhető vagyok), és maximum 10 napon belül rendezzék a vásárlást.  
FIZETÉS:  A vételárat és a postaköltséget minden esetben előre kérem az általam megadott bankszámlaszámra, az utalást követően pedig legkésőbb 1-3 munkanapon belül postázom is a küldeményt.  POSTÁZÁS:  A postaköltséget minden esetben feltüntetem a terméklapon a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt.  Több termék vásárlása esetén a postaköltség természetesen kevesebb, a pontos összeget kérésre meg tudom írni.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:  - Veszprémben munkaidő után rugalmasan
- Székesfehérváron munkaidőben fix helyen


Jelenlegi ára: 790 Ft
Az aukció vége: 2022-02-07 21:55 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése