2021. december 6., hétfő

Lego Super Heroes 40454 Pókember, Venom és Vas Venom, Bontatlan, Új, Különlegesség!!! - Jelenlegi ára: 5 880 Ft

Lego Super Heroes 40454 Pókember, Venom és Vas Venom (Spider-man vs. Venom and Iron Venom Blister Pack ),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.  
 
Meglepetésnek kitűnő, mivel nem kapható a boltokban,  gyűjtőknek és a "mit vegyek Neki, már minden Szuperhősös legója megvan" dilemmában lévőknek kimondottan ajánlom.
Ha olyan ajándékot keres, ami "nem jön szembe akárhol", pláne nem figyel nagyáruházak és játékboltok polcain, akkor jó helyen jár!
 
 A csomagolás mérete 25x15x3 cm, amely magában rejt 50db legóelemet, amikből összerakhatunk 4db figurát, úgymint Spider-man, Venom, Iron Venom és Pork Grind, amelyik a legkülönlegesebb a négy közül.
A klasszikus szuperhős vonal, ezzel a készlettel, a mozikból már ismert   MARVEL  univerzum  Spider-man  -es részét bővíti, mindezt persze a  LEGO  cég vidám stílusában.
 
 Ajánlom minden  LEGO  rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik érdekes ajándékot keresőknek!
 
Tisztelt Vásárló!
 
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 5 880 Ft
Az aukció vége: 2021-12-07 07:47 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése