2021. november 23., kedd

Decathlon uv sárga sportcipő, Uk 3, 36 - Jelenlegi ára: 4 250 Ft

Nagyon szupi kis cipő, képeknek megfelelő szép állapotban, több db volt egy méretben, így nincsen agyonhordva . Tiszta állapotban, sajnos hamar kinőtte a lányom, pedig olyan kényelmes, vagány kis cipőcske ... egy fél évig használta csak: ((( sajnos a címkét kivágtam, mert zavarta a lányomat, így csak tipp a méret, 35-36 os, belső talphossz 23cm
  Új ára most akciósan 9990ft                                             
Megfelelő ajánlat esetén hamarabb is lezárom. Fizetési határidő 1 hét, ha mást nem egyeztetünk előre. Licitet nem törlök.
Mivel egy aulcióban több terméket is hírdetek , előfordulhat, hogy az általad kinézett termék már elkelt, csak még nem volt időm pontosítani az aukciót , pedig nagyon igyekszem naprakész lenni. Ha ez neked gondot okozhat, érdeklődj , hogy később ne legyen ebből probléma: )
Családomban megunt, kinőtt, alig, vagy nem is használt ruhákat , játékokat szeretnék eladni. A hibákat igyekszem jelezni, de emberek vagyunk, tévedhetek, szólj , mindent meg lehet beszélni. Cserélni nem szeretnék, licitet nem törlök. Kérlek a mért adatokat vedd figyelmbe, így később nem ér csalódás: )Személyes átvételt meg tudjuk oldani, időben rugalmas vagyok, viszont csak a lakcímemen tudom átadni. 1000 ft felett foxpost is szóba jöhet. A futár díját csomagolás után még pontosítom.


Jelenlegi ára: 4 250 Ft
Az aukció vége: 2021-11-23 23:56 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése