2021. október 28., csütörtök

Edifier TWS1 vezeték nélküli fülhallgató TWS (fehér) - Jelenlegi ára: 16 290 Ft

Hallgasson zenét vagy telefonáljon kiváló hangminőségben órákon keresztül is stabil Bluetooth kapcsolaton keresztül az Edifier vezeték nélküli vízálló füllhallgató segítségével.
Leírás
Bluetooth: 5. 0 verzió
Bluetooth profilok: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Hatótávolság: akár 10 m
Lejátszási idő: Akár 32 óra (8 órás fülhallgató + 24 órás töltőtok)
Fülhallgató töltési ideje: Körülbelül 1, 5 óra
Töltőház töltési ideje: Kb. 2, 5 óra
Bemenet: DC 5V 60mA (fülhallgató), DC 5V 500mA (töltőtok)
Frekvencia válasz: 20Hz-20kHz
SPL: 98dB
Impedancia: 16?
IPX5 védelmi szint
Edifier TWS1 vezeték nélküli Bluetooth fülhallgató
-A fejlett Bluetooth 5. 0 chip felelős a hihetetlenül gyors átvitelért. Sebessége eléri a 3MB / s-ot. Ezenkívül az aptX kodek páratlan kapcsolatstabilitást és rendkívül alacsony késleltetést biztosít. A még nagyobb kényelem érdekében a TWS1 automatikusan csatlakozik a készülékéhez, amikor kiveszi a tokból.
-A fejhallgató könnyű - nem is fogja érezni, hogy viseli őket, tökéletesen illeszkednek a fülébe - nem esnek ki, ugyanakkor a legkisebb kellemetlenséget sem okozják.
-IPX5 vízálló besorolása azt jelenti, hogy gond nélkül használhatja a fülhallgatót, még akkor is, ha esik, vagy intenzív edzés közben - biztonságban vannak a vízcseppektől vagy az izzadságtól.
-A kiváló minőségű biológiai membrán biztosítja, hogy a fülhallgató kristálytiszta, kiváló minőségű, lenyűgöző hangot adjon Önnek.
-A TWS1 készülékkel kényelmesen beszélhet telefonon is. A beépített CVC 8. 0 zajcsökkentő mikrofonnak köszönhetően nemcsak hallhatja beszélgetőpartnereit, hanem ők is tisztán hallják Önt.
-intuitív érintőpanellel van felszerelve, amely sokkal könnyebbé teszi a használatukat. Egyszerűen nyomja meg a gombot a lejátszás szüneteltetéséhez vagy folytatásához, hívás fogadásához, beszélgetés befejezéséhez vagy műsorszámváltáshoz.


Jelenlegi ára: 16 290 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 16:58 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése