2021. június 27., vasárnap

Quellsalz - Jelenlegi ára: 4 650 Ft

A fehér arany Rio-Maiorból (Portugália)  az egyik legjobb só a földön.
A só árát a minősége határozza meg, mint az aranyét. Volt időszak amikor fizetőeszközként  1: 1 cserélték a sót aranyra.
A forrás só termelés
Ez a Marinhas do Sal kristályos sója, ahol a nap 200 millió évvel ezelőtt kiszárította az ősi tengert. A sót földalatti vízfolyások lazítják meg a kőzetből, és forrásként sóoldatként kerülnek a föld felszínére. Ez a sóoldat 7-szer sósabb, mint a tengervíz. A sóoldatot ezután a kútból mélyebb gyűjtőmedencékbe táplálják, ahol megkezdődik a párolgás és a felmelegedés. Az elpárologtatás előtti szakaszban folyamatosan friss sóoldatot öntenek a képződő kristályokra. Alapvetően a só kivonás továbbra is úgy zajlik, mint a régi időkben. A "sóüzem" és a kis medencék elhelyezkedése nem teszi lehetővé a nagy gépek használatát, mint például a hatalmas tengervizes só lepárlásnál. Évszázadokon át a só volt az egyik legkeresettebb fűszer, és időnként 1: 1 arányban cserélték aranyra. Nem hiába nevezték „ fehér aranynak” is. A legrégebbi fennmaradt dokumentum egy 1177-es adásvételi szerződés, amelyben a Templomos Lovagrend a közeli Tomartól szerezte meg a "sóüzemek" egy részét. A portugál nemes só az egészséges ételeket jelenti, mivel finomítatlan, nem forralják őket, és nem adnak hozzá mesterséges jódot, ízfokozókat vagy csomósodás gátló segédanyagokat. Természetes jódban és kénben gazdag, magas szeléntartalmú. Rio Maior természetvédelmi területén a napon szárítják, így éri el a magas színvonalát, és különösen értékes ételé válik. A forrás só megfelel az osztrák élelmiszer-törvény szigorú követelményeinek.
A forrás só rendelkezik azzal a potenciállal, hogy javítja az élet minőségét. Tudományos szempontból a só egyedülálló tulajdonsággal rendelkezik. A geometriai szerkezet nem molekuláris, mint egy hegyikristály sóé, az előnye, hogy a só feloldódik a vízben. Tehát a szervezetben közvetlenül felszívódhat, és nem is kell metabolizálódnia.
A QuellSalz evolúciós értelemben közelebb áll hozzánk, mint egy ázsiai só!
Ha a testben 84 különböző biokémiai anyag van, akkor nyilvánvaló, hogy erre a 84 elemre folyamatosan szükség van, hogy a szervezetben minden fiziológiai tevékenység optimálisan működjön. A legjobb minőségű természetes só pontosan ezt kínálja.
A forrás só elemzése
A Hamburgi Funkcionális Környezetdiagnosztikai Intézet (IFUD) a bioenergetikai elemzések során megállapította, hogy a Portugáliából származó forrás só elérte a legnagyobb, 44% -os energia-növekedést, összehasonlítva 4 másik természetes sóval.
A jódozott konyhasóval a test minden nap elveszíti az életenergia -17% -át. Ezzel szemben a másik négy természetes só pozitív energiával tölti fel a testet .
 + 11% finomítatlan tengeri só esetében
 + 23% kősó / ősi só esetében
 + 27% a pakisztáni só esetében
 + 44% a Portugáliából származó forrás só                                                                                                                         A QuellSalz segítségével magas biokémiai, biofizikai és bioenergetikai minőségű terméket használ.
Mit tehet érted a forrás só és hogyan használd fel?
A só nem csak fűszer vagy természetes tartósítószer. Ez a forrás só szinte "energiacsomag", amely pozitív táplálkozási és biofizikai hatással van a testünkre. Használja ezt az ínyenc sót az egészséges és tudatos főzéshez, és alakítsa ételeit az ásványi anyagok és a nyomelemek miatt magas biohasznosítású ételekké.
Kiváló konyhasó
 Sóoldat /ivókúra, elektrolit oldat
 Fürdő só
A lúgosítás / méregtelenítés alapja
Wellness: sóoldat-ivó kúra - mire jó?
Víz és forrás só - az élet eredeti forrása!
A víz és a sókristályok keveréke, az úgynevezett sóoldat a tárolt napfény energia megtestesítője.
A sóoldat elkészítéséhez csak első osztályú sót szabad használni, pl. a Rio Maior forrás sója. A só nagyon jól oldódik vízben. A maximális oldási teljesítmény 26%.
Sós lé előállítása: egy liter vízben maximum 260 g só oldódik fel. Körülbelül 6 óra elteltével a sókristályok már nem oldódnak fel. Az ilyen sóoldatot "telített sóoldatnak" nevezzük.
Alkalmazás: Oldjon fel ½ teáskanál (ne használjon fém kanalat) sóoldatot egy 250 ml-es pohár meleg vagy hideg tiszta vízben, és igyon belőle minden reggel egy pohár vizet.
Segít: egyensúlyban tartani a vércukorszintet, szabályozni az anyagcserét és erősíteni az immunrendszert. Az energiahiány kompenzálásához elegendő  vízzel elkevert sóoldat-koncentrátumot meginni.
 

Jelenlegi ára: 4 650 Ft
Az aukció vége: 2021-06-27 15:54 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése