2021. március 27., szombat

Tula gyapjúfehér valódi bőr, klasszikus fazonú táska - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Tula gyapjúfehér valódi bőr, klasszikus fazonú táska
Jó minőségű vastag, jótartású valódi bőrből készült, igényes kidolgozású táska. Szépsége az egyszerűségében rejlik: kellemes gyapjúfehér szín, s az ehhez társuló letisztult, egyszerű fazon. Gyapjúfehér... tört melegfehér... felvert tojásfehérje egyetlen csepp sárgájával. Azoknak ajánlom, akik szeretik, ha egy táskának rengeteg zsebe, rekesze van, s szeretik, ha a táskájukban nem borul össze semmi, mindennek megvan a maga helye, rend van.
Használt, de jó állapotú, semmilyen feltűnő karcolás, horzsolás, vagy egyéb sérülés sincs rajta. Nem kopott, még a sarkainál sem.
Méreteihez mérten sok tároló-helyet rejt magában. Öblös, egyterű belsejében egy cipzáros irattartó rekesz is kialakításra kerül. A főrész mögött egy nagy méretű, patentos rekesz kapott helyet, ezáltal a táska kétterűnek is mondható. Elöl, a lehajtható táskafedél alatt egy nagy méretű cipzáros rekesz, valamint három kisebb nyitott zseb található. Kívül, a táska hátoldalán egy nagyméretű cipzáros zseb kapott helyet.
Vállpántjának hossza lehetővé teszi, hogy keresztben átvetve magunkon, test-táskaként is használhatjuk. A bélése színben megegyező, puha tapintású, velúr-szerű textil textil. A táska cipzárral, az erre ráhajló táskafedél pedig mágnespatenttal záródik.
Szélessége:         28 cm.
Magassága:          20 cm.
Mélysége:              8 cm.
Fülhosszúság:    120 cm.


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-28 06:39 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése