2020. október 22., csütörtök

COOL fehér karfás forgószék, irodai szék, új - Jelenlegi ára: 15 500 Ft

COOL karfás irodai forgószék, új - fehér
A fokozat nélküli ülésmagasságbeállítással, az ergonómikus üléssel, és a hátsó felülettel, valamint a kényelmes kárpitozással felszerelt forgószék kellemes ülési élményt nyújt. A hálóhuzat fehér kialakítása könnyedén beilleszkedik bármely szobába.
Sok szülő számára az ergonómikus forgószék nagyon fontos, hogy tudják, hogy a gyermek háta nem terhelődik az íróasztal mellett. A fokozat nélküli ülésmagasság beállítás a legfontosabb elem az optimális üléstartáshoz, amely védi a hátat. Az egyszerű kar mechanizmusnak köszönhetően a forgószéket a legkényelmesebb helyzetbe hozhatják. A karok lazán, derékszögben vannak elhelyezve az asztalon , akkor a beállítás tökéletes. A kartámaszok még több kényelmet nyújtanak.
A forgószék 5 dupla görgővel rendelkezik, amelyek  padlókhoz, de akár szőnyegekhez is alkalmasak. A hengerek egyszerű benyomásával és kihúzásával a kemény padlóhengerek cseréjéhez felszerelhetők vagy eltávolíthatók.
A termék jellemzői: méretei:  58 x 91-103 x 56 cmAz ülés és a hátsó rész fehér, lélegző hálófedővel borítva. Anyagleírás Ülés és hátsó fedél: 100% poliészter
ÚJ, SZÁLLÍTÁSA lapra szerelten történik, képes összeszerelési útmutatóval.
Kérlek, nézd meg a többi termékeimet is. A megtekintéshez kattints ide: https: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=claire60
Német minőség, megfizethető árban.  


Jelenlegi ára: 15 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-23 10:43 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése