2020. szeptember 25., péntek

Digitális vízálló MP3 lejátszó / Zene a víz alatt! - Jelenlegi ára: 10 590 Ft


Digitális vízálló MP3 lejátszó / Zene a víz alatt!
Felejtsd el az unalmas, néma csendben leúszott uszodai hosszokat, és hallgasd kedvenc számaidat úszás közben is! Ez a különleges, vízálló mp3 lejátszó teljes mértékben, 100%-ig ellenáll a víznek.
Ahol más mp3 lejátszók feladnák, sőt, balesetveszélyesen lennének, ott ez az eszköz a legjobb társad lehet az edzés során. Nirvana gyorsúszáshoz, Red Hot Chili Peppers kajakozás mellé, King of Leon egy búvármerülés közben? Esetleg neked teljesen mások a referenciáid? Ideje összeállítani saját lejátszási listádat!
Sportemberek számára elengedhetetlen kellék, amely megtöri a monotonitást; de ugyanúgy tökéletes otthonra egy hosszú fürdőhöz, strandra vagy bármilyen vízpartra. Ha eddig aggódnod kellett, nehogy összevizezd a lejátszódat, viszont nem is akartál elszakadni a kedvenc dalaidtól, mostantól óvatoskodás nélkül magadnál tarthatod az mp3 lejátszód.
Pihekönnyű, alig 25 grammos kialakítása miatt semmiben sem akadályoz, mintha általános fürdő- vagy úszófelszerelésed része lenne. Másfél órás (USB-s) feltöltési ideje után 5-6 órányi folyamatos használat garantált. Megjelenését tekintve elegáns, egyszerű dizájnra törekedtek a karcmentes alumínium felülettel. MP3 és WMA formátumú fájlok lejátszására alkalmas.
Tulajdonságok:
- Vízállló mp3 lejátszó
- Vízálló fülhallgató
- Tisztító kendő
- USB kábel
- Csere fülhallgató betét
- Vízálló: nemzetközi IPX7 szabványnak megfelel
- Karcmentes alumínium ház
- Támogatott zenei formátumok: MP3, WMA
- Memória: 4GB
- 1. 5 óra töltési idő (USB-n keresztül tölthető)
- 5-6 óra folyamatos lejátszás
- Működési hőmérséklet víz alatt: 0 - 50 fok között
- Páratartalom tűrés: 20% - 100% között
- Méret: 60 x 21 x 21 mm
- Tömeg: 25gr
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 15 990 Ft
Akciós ár:
10 590 Ft


Jelenlegi ára: 10 590 Ft
Az aukció vége: 2020-09-26 00:27 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése