2020. július 30., csütörtök

Lip ajak trainer helyes nyelvtartáshoz fog tréner újszerű - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Lip ajak trainer gyermek fog tréner újszerű
Bármely életkorban használható, aktív tréninget lehetõ vé tevõ készülék. Kiegészítõ kezelés a trénerterápia mellé azokban az esetekben, amikor nagyon renyhe az ajakizomzat. Elõ segíti, hogy normális, zárt szájtartása alakuljon ki, ami elengedhetetlen a jó nyelvpozícióhoz.  
Sokszor probléma a nyitott nyugalmi szájtartás, hisz ilyenkor a nyelv lekerül a maxillából, ezáltal szűk lesz a fogív, torlódni fognak a fogak, esetleg nyitott harapás alakul ki. Az ok az ajakizmok renyhesége, az alsó ajakizom megrövidülése. A Lip tréner segít megerősíteni, az ajakizmokat, miközben a rajta található lip bumper (ajak-ütköző) stimulálja, vagy épp ellenkezőleg: visszafogja a m. mentalis túlzott aktivitását. Bármely tréner mellé kiegészítésként használható-
Használat: Naponta többször lehet gyakorolni a segítségével, alkalmanként 5-10 percig. Legideálisabb az egyéb myofunkcionális készülék használata előtt vagy után.
Eladóvá vált, mivel elértük a kellő hatást! 2 garnitura található benne az egyiket nem is használtuk a másiknál csak egy vég használható, mert elszakadt, ezt leszámítva fotó szerinti szép állapotú! Eredeti csomagolásban, használati utasítással adom! Ritkaság, mert csak szakemberen keresztül lehet hozzá jutni!!!
Eredeti ára: 35. 000. -Ft
Szeretném felhívni figyelmed arra, hogyha egyszerre 3db terméket vásárolsz tőlem, akkor 5%, 6db- vagy annál több termék egyidejű vásárlásánál 10% engedményt tudok biztosítani!!!
utalványt teljes értéken elfogadok. Kérlek, aukció leütés előtt minden képen egyeztessünk!
Személyes átvétel:  Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek:  - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz
Postázás esetén előre utalást kérek, és amint megérkezik a kontroll sms a lehető legrövidebb időn belül feladom a csomagot. Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel! Ajánlottan tudok postázni!


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-31 05:01 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése