2020. május 1., péntek

Micimackó - Az ajándékok ideje - - Joglejárt ritkaság! - Jelenlegi ára: 2 090 Ft

A mi családunkban éveken keresztül a Micimackó mesék voltak a sztárok, az egyetlen olyan sorozat, amit mi is szívesen megnéztünk 100. alkalommal is!: )
A tok hibátlan, azonban a lemezen található pár apró karc. A lejátszást nem befolyásolja (teszteltem DVDFab-bal, ami akadás nélkül beolvasta! ).
Hang (borító alapján): magyar, angol, portugál, cseh, görög, bolgár
Felirat (borító alapján): magyar,  angol, portugál, cseh, görög, bolgár, szlovák
Micimackó - Az ajándékok ideje
(Winnie the Pooh: Seasons of Giving)
Leírás:
Micimackó nem változik: bájos és bumfordi, mókás és mesés – mint mindig. A Disney új Micimackó filmje, Az ajándékok ideje a karácsony szellemét csempészi a történetbe, melyben régi barátaink mellett főszerepet kap a barátság, a szeretet és az ünnep összes öröme is.
Egy hideg és szeles reggelen Micimackó, Malacka, Tigris és Nyuszi elindul, hogy megkeresse a telet – kedvenc évszakuk idén, úgy tűnik, elkerülte a Százholdas Pagonyt.  Szeretnék, ha az ünnepek minden fontos hozzávalója még idejében a helyére kerülne – de ehhez be kell vetniük magukat: vagyis kezdődik a kaland!
Öt varázslatos új dal is hozzájárul ahhoz, hogy Mackó régi barátai és új nézői egyformán átérezzék, milyen jó, ha egy kedves, csekély értelmű medveboccsal együtt ünnepelhetnek.
A MCIMACKÓ – AZ AJÁNDÉKOK IDEJE az egész család számára bearanyozza a karácsonyt, és egész évben mókás és felejthetetlen film!
Extrák:
-
Személyes átvételre szinte minden nap reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem, vegye figyelembe, hogy csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudjuk felelősséggel feladni, valamint a postázás kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében lehetséges!

Jelenlegi ára: 2 090 Ft
Az aukció vége: 2020-05-01 17:12 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése