2020. május 1., péntek

Apple iPad Pro 11.0 WiFi 256GB (MTXQ2__/A) Space Gray EU - Jelenlegi ára: 327 080 Ft

Apple iPad Pro 11. 0 WiFi 256GB
 
 
 
 
 
Megérkezett az új iPad Pro.
 
Teljesen új, teljes képernyő az előlapja és a teljesítmény a védjegye.
Teljesen új, teljes képernyő az előlapja és a teljesítmény a védjegye. Az alapoktól újraterveztük, és beletettük legkor­szerűbb technoló­giáinkat ? ha kézbe veszed, újra­fogalmazódik benned, hogy mire képes az iPad.
És újraértékeled a számítógépezés fogalmát.
 
Új, egész előlapot kitöltő képernyőjével az iPad Pro olyan, mint egy varázslatos üveglap, amely fekvő és álló módban is minden feladatot végrehajt. 1
 
Az új, intuitív mozdu­latokkal végtelenül egyszerű használni.
Csúsztass felfelé, hogy visszatérj a Főképernyőre.
 
Az új Liquid Retina képernyő betölti az egész előlapot. Az élethű színekkel minden gyönyörűen mutat, és a ProMotion technológiától akadásmentesen működik.
Meglátni, megérinteni és megszeretni.
 
 
A Face ID megérkezett az iPadre. Fekvő és álló módban is stabilan felold.
A világ legbiztonságosabb arcazonosító rendszere tableten.
És számítógépen.
 
Az A12X Bionic a legintelli­gensebb, leghaté­konyabb chip, melyet valaha készí­tettünk. Neural Engine motorja másod­percenként akár ötbillió műveletet végez, és a gépi tanulást is lehetővé teszi.
A végeredmény: gyorsabb a legtöbb PC-laptopnál.
 
 
És ezt a hatalmas teljesítményt pár mozdulattal munkába is állíthatod multi­tasking közben. E? mailezgess egy barátoddal, kreatívkodj a projekteden, netezz ihletet keresve és FaceTime? ozz.
Mindezt akár egyszerre.
 
 
Az A12X Bionic chip kétszer gyorsabb grafikus teljesítményt ad le. 2 Ettől olyan tökéletes a kiterjesztett valóság, és ezért tudsz úgy belefeledkezni a játékokba az iPad Prón.
A valóság sokkal szórakoztatóbb lett.
 
 
Bemutatjuk az új Apple Pencilt.
 
 
Az Apple Pencil mostantól reagál az érintésedre. Dupla koppintással funkciót válthatsz. Használj egy másik ecsetet vagy kapd elő a radírt ? a váltás nem zökkent ki a flow-ból. 3
 
 
Mágnesesen párosítható, tölthető.
És gyorsan a helyére pattan.
 
 
A vadonatúj Smart Keyboard Folión élmény gépelni, használaton kívül pedig elegáns védő­tokként óvja a kijel­zőt és a hátlapot. 3
Szerintünk pont neked való.
USB? C
Az USB? C nagy teljesítményű porttal perifériákat ? például külső kijel­zőt vagy kamerát ? csatlakoz­tathatsz az iPad Próhoz. 3
De akár a mobilodat is töltheted róla.
Az iPad Prónak két bámulatos kamerája van, amik Smart HDR techno­lógiát használ­nak. Egy 12 mega­pixeles kamera, amivel lenyűgöző fotókat kattint­hatsz, 4K-s videókat vehetsz fel, doku­men­tumokat szkennel­hetsz és a kiterjesztett való­ságban is elmélyülhetsz. A TrueDepth kamerával pedig FaceTime-ozhatsz vagy tökéletes Portré módú szelfiket, Animojikat és Memojikat készíthetsz.
 
 
Alig fél kiló, ezért könnyebben magaddal viheted, mint valaha. A gyors Wi? Fi-vel és a 4G/LTE-Advanced kapcsolattal útközben is lesz interneted. 4
 
1 Az iPad Pro kijel­zőjének le­kere­kített sarkai gyönyörűen követik a készülék ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. A kijel­zőt szabályos téglalapként mérve a képátló 12, 9, illetve 11 hüvelyk (a tényleges kijel­zőfelület kisebb a teljes téglalap méreténél).
2 Az előző generációhoz viszonyítva.
3 Az Apple Pencil, a Smart Keyboard Folio és az eszközök csatlakoztatásához használható USB? C kábelek külön vásárolhatók meg.
4 A szolgáltatás használatához adathozzáférési csomagra van szükség. A gigabites osztályú LTE-, a 4G/LTE-Advanced és a 4G/LTE-hálózatok, valamint a VoLTE-hívás csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhetők el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. A 4G/LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobilszolgáltatódhoz, illetve látogasd meg a www. apple. com/ipad/LTE oldalt.
5 Az akkumulátor üzemideje a használattól és a konfigurációtól függ.
 

Jelenlegi ára: 327 080 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 15:46 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése