2020. február 18., kedd

Állatszőrtelenítő kesztyű - Jelenlegi ára: 990 Ft

Szeretett háziállataink bundájának az ápolására senki sem mondaná, hogy a nap fénypontja. De sajnos mégis el kell végeznünk, ha el akarjuk kerülni, hogy lépten-nyomon elhullajtott szőrszálakkal találkozzunk a lakás minden zugában. Na, de mégis hogyan tudnánk a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban elvégezni?
 
A tavasz beköszöntével a kis bundás barátaink vedlése teljesen természetes folyamat. Viszont, ha elkerülnénk a hosszadalmas sepregetést, akkor ajánlatos hetente legalább egyszer kifésülni a bundájukat. Ezzel a saját dolgunkat könnyebbíthetjük meg. Legnagyobb hátránya a fésűnek, hogy kis kedvencünk számára sem a legkényelmesebb megoldás, hiszen általában húzza a szőrüket.
 
Erre találták ki az Állatszőrtelenítő kesztyűt, hiszen a segítségével gyengéden, fájdalommentesen távolíthatjuk el róluk a felesleges szőrt!
Hasznos infók:
 
Az Állatszőrtelenítő kesztyűt úgy alakították ki, hogy a hosszú szőrű háziállatokkal is megbirkózzon. A tenyér részen sűrűn elhelyezkedő apró sörték fájdalommentesen távolítják el a kihullott szőrszálakat. Egyszerűen simogató mozdulatokat kell végezzünk, amelyek természetesen kis kedvenceink számára is sokkal elviselhetőbbek. Miután végeztünk a kesztyű könnyen tisztítható, akár egy mozdulattal eltávolíthatjuk róla az elhalt szőrszálakat.
 
Az Állatszőrtelenítő kesztyű tulajdonságai:
 
Anyaga: poliészter, gumi
Masszírozó hatás
Tépőzáras, gumírozott csuklórész
Könnyen tisztítható


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2020-03-09 12:14 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése