2019. május 26., vasárnap

Risen 2 Dark Waters PS3 - 60170 - Jelenlegi ára: 2 370 Ft

Risen 2 Dark Waters PS3
Risen 2 ismertető:
A Piranha Bytes csapata három évvel ezelőtt már megajándékozott minket egy nagyszerű fantasyval (a hajótörött kalandját elmesélő Risennel), melynek hatalmas sikere után nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb érkezni fog a folytatás. A Risen 2 az előd által kitaposott ösvényen jár, de ezúttal jóval darkosabb köntösbe öltöztetve érkezik!
A Karib Tenger Kalózai filmek stílusjegyeit magán viselő játék természetesen a rengeteg újdonság mellett hű marad önmaga (és a készítők, a Gothic széria alkotói) tradícióihoz, s erőből hozza a minőséget – minden téren. Bár a Risen 2 alatt duruzsoló motor ugyanaz, amit az előző résznél is használtak (Proprietary Engine), a három év alatt mégis oly tökéletesre csiszolták, hogy abszolút megállja helyét a mostani kínálatban, sőt! A Risen 2 komponensei, azaz autentikus világa, egyedi sztorija, gothicos lényei és romlott lelkű kalózai együtt olyan atmoszférát teremtenek, melyre egyetlen jelenlegi, vagy korábbi RPG sem képes.
A Risen 2 egy különleges kalandnak ígérkezik, mely minden szempontból egyedinek nevezhető, így ha az RPG műfaj szerelmese vagy, ezzel a játékkal nem nyúlhatsz mellé! Ha úgy döntesz belevetnéd magad a Gothic széria alkotóinak legújabb kalandjátékába, rendeld elő a még ma és ingyenes házhoz szállítást adunk ajándékba!
A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Risen 2-t és ha igen, kinek ajánlott?
A Risen 2 egy Karib Tenger Kalózai filmek látványvilágát és hangulatát idéző RPG kalandjáték, ami a népszerű Gothic készítőinek legújabb alkotása. Az első rész kedvelőin túl remek ajándék lehet az RPG műfaj és a fantasy világ szerelmeseinek, mivel a játékban a főhős folyamatosan fejleszthető, új képességekre tanítható, s a bejárható nyílt világ is hatalmas kiterjedésű, autentikus kinézetű, de az erőszakos játékmenet és a témaválasztás miatt – 16 év leginkább felettiek ajánlunk. A játékos változatos vidékeket járhat be, s szállhat szembe vérszomjas rémségekkel, részeg kalózokkal, rengeteg gondolkodtató feladatot oldhat meg, ráadásul a Risen 2 szavatossága is igen jónak nevezhető: a műfaj sajátosságának számító több tíz órás történett

Jelenlegi ára: 2 370 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 11:28 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése