2018. december 25., kedd

Igazi ritkaság!Gyönyörű retro nagyméretű automata Seiko óra 1973-ból dobozzal saját acél szíjjal - Jelenlegi ára: 29 9


A Seiko története 1881-ben kezdodött Kintaro Hattori órakereskedésével. A cég 1892-ben már saját órát gyártott, majd 1924-ben vezette be a Seiko márkanevet.
A Seiko egy több jelentésű japán szó, jelentése lehet: tökéletes, perc és siker. Ezek a jelentések önmagukban kifejezik az alapító törekvéseit a kiválóság felé.
A Seiko nevéhez több száz szabadalom fűződik, amely forradalmasította az óragyártás világát, ám egyik sem akkora jelentőségű, mint az 1969-ben bemutatott kvarc karóra. Emellett többek között olyan korszakalkotó újításokkal jelent meg, mint a kinetikus kvarc karóra, a testhővel hajtott karóra, valamint a Spring Drive rendszer, amely egy új kategóriát teremtett a mechanikus és kvarc szerkezek mellett.
A Seiko technikai fejlesztéseinek mindenkori fő vezérlő elve, hogy az órák a lehető legnagyobb összhangban legyenek viselőikkel, és hogy harmonikusan működő funkcióik által nyugalmat és elégedettséget biztosítsanak használóik számára.
A Seiko számos sportverseny hivatalos időmérője, sőt, még a Hollywood-i filmvásznakon is megjelent több ízben.
Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra sem utolsó  gyönyörű  nagyméretű  retro tokos  naptáras automata Seiko automatic óra saját aranyozott acél szíjjal  dobozzal.
Mérete : 39mm korona nélkül.
Igazi nagyon ritka kihagyhatatlan gyűjtői  darab!!
Gyönyörű számlap szép indexekkel  szép  mutatókkal. Szép nagyobb méretű aranyozott retro  tok. Automata naptáras  szerkezete teszi dolgát működik. Gyors dátum váltás. Igazi gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez a gyönyörű és nagyon ritka Seiko óra . A képek magukért beszélnek. Mérete : 39mm korona nélkül.
Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "felhasználó további termékei" -re kattintva!
Posta: 600 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékban.


Jelenlegi ára: 29 900 Ft
Az aukció vége: 2019-01-01 00:23 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése