2018. május 30., szerda

Nutrition Bullet Mr. Magic forradalmi turmixgép - Jelenlegi ára: 19 990 Ft


Valami igazán egészségesre vágyik? Szeretne különleges és színpompás üdítőket, gyümölcsitalokat fogyasztani? Mától nem fog akadályokba ütközni a varázslatos Nutrition Bullet Mr. Magic turmixgép segítségével!
Aktív testmozgás, vagy akár szigorú diéták során is rendkívül fontos ellátni szervezetünket a megfelelő tápanyagokkal és vitaminokkal. A Nutrition Bullet Mr. Magic technológiájának hála pillanatok alatt készíthet ínycsiklandó gyümölcs- és zöldségleveket, smoothie-kat, turmixokat.
 
Bivalyerős 400 W-os motor!
A Nutrition Bullet Mr. Magic-et bivalyerős 400 W teljesítményű motorral, valamint 4 db borotvaéles keresztkéssel látták el, így az egész gyümölcs és zöldség felhasználható a turmixolás során. Többé nem kell elpazarolni a gyümölcshúsban és héjban található értékes rostokat, vitaminokat és más fontos tápanyagokat!
 
Rendkívül praktikus és egyszerű
A Mr. Magic használata rendkívül praktikus és egyszerű, hiszen a tartályfedő felpattintásával bárhová magával viheti az elkészült finomságokat. Hogyan működik a Mr. Magic turmixgép? Bemutatjuk 3 rövid pontban:
Egészséges italok az egész család számára!
Ön és családja is megérdemli a friss és egészséges italokat. Kísérletezzen a különböző íz- és színkombinációkkal, gyermekei imádni fogják. A kertből frissen behozott zöldség és gyümölcs perceken belül a pohárba kerülhet, tartósítószerek, hozzáadott ízfokozók és színezékanyagok nélkül!
Tisztítása gyerekjáték!
Végzett a turmixolással? Tisztítsa meg a Nutrition Bullet Mr. Magic-et. A levehető pohár  akár 50 °C-os vízben is mosható, a pengéket tartalmazó korongot leöblítheti folyóvízben, míg a motoros alapzatot pillanatok alatt eltörölheti egy nedves ruhával.
Csomagtartalom:
1 x Nutrition Bullet Mr. Magic készülék
1 x Nutrition Bullet Mr. Magic 4 darab keresztkést tartalmazó korong
1 x Nutrition Bullet Mr. Magic tartályfedő kupak
1 x Nutrition Bullet Mr. Magic törésálló és hőálló, 500 ml űrtartalmú polikarbonát tartály


Jelenlegi ára: 19 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-19 23:22 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése