2017. december 30., szombat

Xiaomi Redmi 4A DualSim LTE okostelefon - 16GB - 2GB RAM - szürke - globál verzió (30188) - Jelenlegi ára: 35 930 Ft

Xiaomi Redmi 4A DualSim LTE okostelefon - 16GB - 2GB RAM - szürke - globál verzió (30188)
Fontos tudnivalók vásárlás előtt:
Az utaláshoz az infot automatikusan küldi a rendszer, ezért nem írok külön emailt.  
Az utalásra 7 munkanap áll rendelkezésre, ha nem valósul meg kénytelen vagyok negatív értékellést adni és újraindítani az aukciót!
Készletről,  szállítás akár másnapra!
Több termék rendelése esetén egyeztessük a postaköltséget!  
További termékeim itt tekintheti meg
Ismertető:
Mobiltelefon - 5. 0" IPS 1280x720,  
Snapdragon 425 Quad Core 1. 4GHz,  
RAM 2GB,  
16GB tárhely, akár 256GB MicroSDXC ,  
13Mpx (f/2. 2) + 5Mpx (f/2. 2) kamera,  
GPS, A-GPS, Glonass,  
3G/LTE,  
microUSB,  
hybrid Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Nano SIM),  
3120mAh akkumulátor,  
Android 6. 0 Marshmallow
A Redmi sorozat új tagja a 4A modell. A megszokott, 5” -os kijelző mellett 3120 mAh-es akkumulátorral szereltük, de a tömege csupán 131, 5 gramm. 64 bites Snapdragon 425 processzor hajtja meg az Android 6. 0 Marshmallow alapú MIUI8 rendszert, kiváló és gyors teljesítményt nyújtva. Használd játékra, munkára vagy szórakozásra, a Redmi 4A nem hagy cserben.  
Dizájn 
Az előlapon lévő 5” -os HD IPS kijelző kiváló képminőséget, megfelelő fényerőt és szemkímélő üzemmódot is támogat. A kijelző szín-kalibrációja közel van a papír alapú, nyomtatott anyagok színéhez,  így a szemnek kellemes, nem fárasztó a hosszas olvasás sem.  
A könnyű, és biztos fogású ház kényelmes használatot tesz lehetővé. A hátlap matt textúrás alumínium, teljesen lekerekített és polírozott dizájnnal. Két elegáns színbenelérhető a Redmi 4A: ARANY és RÓZSAARANY, amely a fehér előlaphoz kivételesen jól és esztétikusan illeszkedik. Jelenleg a Redmi 4A a legkisebb tömegű telefon a Redmi szériából.  
Hardver 
A Xiaomi Redmi 4A 5” -os HD (720× 1280) IPS kijelzővel rendelkezik, Cortex-A53 alapú, négymagos Qualcomm Snapdragon 425 / 1, 4 GHz SoC biztosítja a megfelelő teljesítményt 2 GB Ram és 16 GB tárhely társaságában, amely tovább bővíthető akár 128 GB-os memóriakártyával is (1 SIM kártya használata esetén). Az Adreno 308 GPU a jó grafikus teljesítményért felel.  
A telefon 3120 mAh-ás beépített akkumulátorral rendelkezik, amely a készülék egyik fő erőssége, mivel minden eddiginél hosszabb üzemidőt biztosít. Kamerája 13 megapixeles, autófókusszal, f2. 2 fényerővel és LED vakuval szerelve. HDR, panoráma-, és sorozatkép felvételi funkció is biztosított. A videókat 1080p FullHD felbontásban rögzíthetjük. Az előlapi kamera 5 megapixeles és arcfelismerővel is rendelkezik.  
A SIM tálca az „ unibody’ ház miatt szokásosan tűvel kipattintható darab. Kombinált használat lehetséges, 1 db. MicroSIM és 1 db. NanoSIM kártyát tud fogadni, vagy a nanoSIM kártya helyén egy MicroSD memóriakártyát.  
Nemzetközi verzió 
A Xiaomi Redmi 4A ezen verziója már teljesen az európai igényekhez igazítva jelenik meg. A készülék támogatja az FDD LTE B20-as frekvenciát, így a Vodafone felhasználók is már mindenhol Magyarország területén ki tudják használni a 4G nyújtotta előnyöket. Az Android 6 Marshmallow alapú MIUI8 Global verziós szoftver OTA-n kapja meg a rendszeres frissítéseket. A dobozban gyári EU dugós töltő található 
olcsó hajszárító
ÁT NEM VETT CSOMAGOK:
A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra. Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal ) visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb. ), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül. Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli. A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést. Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem, jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el. Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk. Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé. Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést. Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel. Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az Eladó úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre. Az Eladó fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.
FPC-

Jelenlegi ára: 35 930 Ft
Az aukció vége: 2018-01-12 08:58 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése