2017. június 27., kedd

TENISZ EDZŐKÉSZLET 2 DB. TENISZÜTŐ ( EGY TOKKAL) ÉS 2 DB. ZSINÓROS LABDA - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Tenisz edzőkészlet eladó! Két darab jó állapotú teniszütő ( az egyik egy fekete-szürke színű, All Power Sport márkájú ütő saját cipzározható táskában), a másik egy fehér-kék színű Artengo ( Decathlon ) ütő + van hozzá 2 db. megtöltött talp, amihez a teniszlabda van rögzítve ( hosszú gumi van a labdákon ), ez azért jó, mert így egyedül is lehet teniszezni, az adogatást gyakorolni, elütéskor a labda magától visszajön.  ( A talpak kicsit használtabbak, az egyiknek az alját ragasztószalaggal rögzítettük, de tökéletesen ellátja a funkcióját, homokot, apró kavicsot lehet beletölteni, és így megvan a nehezék. )
Egyben eladó a teljes szett, az ár is így van megadva!
Legolcsóbb postázási mód vatera biztonságos csomagpontra (foxpost) történő szállítással 780- forint, vatera futárral posta pontig 990-, háznál történő kézbesítéssel 1150- forint, DPD futárral 1100- forint, webox automatába 599- forint, vagy személyes átvétel KIZÁRÓLAG Budaörsön lehetséges ( ezzel kapcsolatban kérlek olvasd el a vásárlás előtt a szállítási tájékoztatót, mert fontos információkat tartalmaz a személyes átvétel feltételeiről. )
Ha megvásároltad a terméket, légyszíves 3 naptári napon belül vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, az esetleges félreértések elkerülése érdekében.

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2017-07-18 12:03 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése