2016. december 31., szombat

FARGO - EREDETI DVD - JOGLEJÁRT RITKASÁG - ELSŐ MAGYAR KIADÁS - A COEN TESTVÉREK KULTIKUS FILMJE - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható eredeti, magyar kiadású DVD újszerű állapotban. A Coen testvérek talán legjobb filmje. Sajnos már nem beszerezhető hosszú évek óta. Szinte lehetetlen hozzájutni, főleg ilyen gyönyörű állapotban.
Röviden a filmről:
Hóborította kisváros fent az amerikai-kanadai határon. A helyi autókeresked? eredeti ötlettel akarja egyenesbe hozni z? rös pénzügyeit: két piti csirkefogóval elraboltatja feleségét, hogy váltságdíjat zsarolhasson ki gazdag apósától. Az emberrablók azonban az átlagnál is üt? döttebbek. Miközben a kocsi csomagtartójában nyöszörg? túszt szállítják, összefutnak egy rend? rjár? rrel, akit ? miután gyanút fog ? hidegvérrel lepuffantanak. Aztán utánaerednek annak a kocsinak is, amelyik éppen a rend? rgyilkosság pillanatában haladt el mellettük, és annak az utasait is kivégzik. Mintegy megkoronázva bénázásukat, nem sokkal kés? bb az értékes túszt is agyoncsapják! A nyugodt kisvárosban hirtelen emelkedik az áldozatok száma, és az egész szövevényes ügyet egy felettébb állapotos, de nagyon higgadt helyi seriffn? nek kell felgöngyölítenie...
A Coen testvérek filmjükért 1996-ban a Cannes-i Filmfesztiválon elnyerték a legjobb rendezésért járó díjat!
Nagyon megbecsült gyűjteményből származó, teljesen újszerű, igen ritka kiadvány (a képek az eladó darabról készültek, nagy felbontásban).
Ritkítom a gyűjteményemet, így érdemes szétnézni a termékeim között, sok szép, ritka DVD és BLU-RAY kerül fel folyamatosan.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-01-20 20:05 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése