2016. július 27., szerda

Driveclub exklusive Ps4 játék + 2 db. PC játék - Jelenlegi ára: 4 550 Ft

Driveclub exklusive Ps4 játék + 2 db. PC játékok kifogástalan álapotban, karc és hibamentes.
Driveclub exklusive Ps4 játék:
Többjátékos és egyjátékos módban is játszható!
Vezesd a legmenőbb sportautókat a Föld legjobb helyszínein! A DRIVECLUB egy újszerű közösségi autóverseny, mely szemkápráztató részletességű fotorealisztikus látványvilággal és egyedi, csapatalapú játékmenetével meghódítja a sebességre vágyók szívét.
Száguldj egy csapatban legjobb barátaiddal — Az országúti versenyzőknek többé nem muszáj magányosan rónia az utakat, hiszen a Motorstorm sorozatot is megalkotó Evolution Studios DRIVECLUB című játékában emberek által alakított klubok csatáznak egymással a hírnévért, a világ minden tájáról! A megnyert versenyekkel és teljesített különleges kihívásokkal mind-mind extra ismertséget szerezhetsz csapatodnak. Ne csak a győzelemért versenyezz, hanem a társaidért is!
Látvány a maximumra pörgetve — A DRIVECLUB kivülről-belülről gyönyörűen kidolgozott, licencelt autócsodákat vonultat fel a leghíresebb és legegzotikusabb gyártóktól. Akár realisztikus belső nézetből is megnézhetsz és vezethetsz tucatnyi sportautót, többek között az Aston Martin, BMW, Hennessey, McLaren és a Pagani modellválasztékából.  
Mindig kapcsolatban a többiekkel — A PlayStation támogatással rendelkező mobil eszközökön menedzselheted csapatodat, valós időben nyomon követheted csapatod állását, illetve saját kihívásokat is kreálhatsz!
Postázom.

Jelenlegi ára: 4 550 Ft
Az aukció vége: 2016-08-17 09:52 . Driveclub exklusive Ps4 játék + 2 db. PC játék - Jelenlegi ára: 4 550 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése