2015. augusztus 18., kedd

Hosszított fémkarikás háton fűzős trikó 1ft UK10 - Jelenlegi ára: 1 Ft


   
Denim Co csajos trikó
Divatos márkás nagyon csinos, sok esetben egyedi ruhákat kínálok 1ft-ról, folyamatos feltöltéssel, így látogass meg máskor is, hátha találsz kedvedre valót, valamint kedvező fix áras termékeim között is érdemes böngészni, csini egyedi darabok : )
 Szexi hosszított csajos trikó, anyaga pamut, vállain és nyaknál lyukacsos fémkarikákkal, háta szexi fűzős, így mellbőségben még állítható, elöl nagy szexi csizma mintával
A fotókon a színekben árnyalati külömbség lehetséges!
-Anyaga;   pamut
-Méret;   Mindig az általam mért adatokat vedd figyelembe a cimkétől függetlenül, azok a mérvadók.
- UK10 -
Súlya;   94 gramm + csomagolás
-Szállítási költsége; 525. -
-Több termék vásárlása esetén sokat spórolhatsz a posta klt-en. 10000ft vásárlás felett a posta klt-et én fizetem.
----Kérlek licit előtt olvasd el!! ----!
A rugalmas ruháknál fent az alapméretet kiterítve adtam meg, valamint kihúzva ameddig szépen nyúlik. A fent mért adatokat mindig 2-vel kell szorozni. Gyűjtögetni 1 hétig van lehetőség. Ha megnyertél egy aukciót de még vásárolni szeretnél, légy szíves írj, hogy egyeztessük, ha tovább szeretnél licitálni, akkor részösszegutalást kérek. Az aukciót követően küldöm az utaláshoz szükséges adatokat, és egy válaszlevélben várom a pontos címet. Licitet nem törlök. Ha bármi kérdésed van írj, készséggel válaszolok. Kérlek csak akkor licitálj, ha a leírtak megfelelnek, és elfogadod, valamint vásárlási szándékod komoly. Köszönöm, hogy elolvastad, és nézd meg további termékeimet is. Köszönöm a látogatást: )
Számlaszámom: email-ben küldöm.


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2015-08-24 20:45 . Hosszított fémkarikás háton fűzős trikó 1ft UK10 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése